Studia Generalia – Uratarinoita muotoilun ja median kentältä

Muotoilun Studia Generalia -luentosarjan kolmannella luennolla 19.3. teollinen muotoilija ja SEOS Designin toimitusjohtaja Pekka Kumpula kertoo miten minusta tuli minä.

Finnish Design Academy järjestää kevään aikana Studia Generalia -luentosarjan, jossa muotoilun ja median ammattilaiset kertovat omasta urastaan, sen alkuvaiheista sekä miten minusta tuli minä. He esittelevät oman alansa nykytilaa ja tulevaisuuden näkymiä. Luennot ovat suunnattu pääasiassa muotoilualan opiskelijoille ja oppilaitosten henkilökunnalle. Tarkoituksena on tuoda esiin näkymiä muotoilualalta ja antaa eväitä muotoiluopiskelijoiden oman suunnan löytämiseen.

Seuraavalla luennolla, tiistaina 19.3. klo 16–18 muotoilutoimisto SEOS Designin perustaja ja toimitusjohtaja Pekka Kumpula kertoo uransa alkuvaiheista ja avaa näkemyksiään muotoilualasta. Luento järjestetään Lahdessa, mutta kutsumme kaikki koulut osallistumaan luentoon etäyhteyden kautta. Tilaisuus on suomeksi.

Luentosarja on vielä pilotointivaiheessa, ja kehitämme etäluentojärjestelmiä jatkuvasti. Tähän mennessä olemme tavoittaneet yhteensä lähes 150 muotoilun ja median opiskelijaa Muotoiluinstituutista, Metropoliasta, Aalto yliopistosta sekä Turun AMK:sta.

Seuraavat Studia Generalia -luennot:
2.4 | Laura Väinölä, Marimekko Oy
16.4. | Milka Tulinen, Kakadu Oy
14.5. | Perttu Saksa, kuvataiteilija ja valokuvaaja