Siirry suoraan sisältöön

Design Spring Forum 2020: Meaningful Future

Muotoiluopiskelija, mietitkö koskaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Mistä löytyy merkityksellinen työ? Minkälaista osaamista se vaatii ja miten pysyä kehityksen mukana? Tai mitkä ovat muotoilijan vaikutusmahdollisuudet tulevaisuudelle ylipäätään?

Kevätfoorumi (Spring Forum) on kaikille avoin muotoilutyön tulevaisuuteen keskittyvä tapahtuma. Tapahtuma kokoaa yhteen opiskelijoita kansallisen Finnish Design Academy -verkoston muotoilukouluista merkityksellisen tulevaisuuden äärelle.

Ohjelma tarjoaa näkökulmia tulevaisuuden muotoilutyöhön ja antavat mahdollisuuden pohtia työn merkityksellisyyttä yhdessä tulevien kollegoiden sekä asiantuntijoiden kanssa.

Poikkeusoloista johtuen tapahtuma järjestetään täysin virtuaalisena 3D Talon Virtual hub -tilassa. Osallistua voi siis kotoa käsin – tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden. Tapahtuma koostuu taltioiduista esityksistä, muista videoista ja paikan päällä tapahtuvista keskusteluista. Esitykset ovat katseltavissa koko virtuaalitilan aukiolon ajan. Seuraa puhujajulkistuksia ja aikataulun päivittymistä Facebookissa.

Muotoilun Kevätfoorumi | Design Spring Forum: Meaningful Future
16.4.2020 klo 14–18
Virtual Hub by 3D Talo
Tapahtuman kieli: suomi & englanti

Tervetuloa tekemään kurkistus tulevaisuuden työhön ja virtuaalitilaan yhdessä tulevaisuuden kolleegoidesi kanssa!

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Varmista kuitenkin, että mahdut mukaan –ilmoittaudu mukaan tästä. Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä!