Siirry suoraan sisältöön

Kevätfoorumi

Muotoilun Kevätfoorumi on vuosittain järjestettävä mutoilualan ajankohtaisia aiheita käsittelevä tapahtuma.

Ensimmäinen Kevätfoorumi järjestettiin huhtikuussa 2019 ja toinen, kansainväliseen muotoilukeskusteluun painottuva Kevätfoorumi toukokuussa 2019.

Lue lisää

Virtuaalinen näyttely luo uusia mahdollisuuksia
Virtuaalisia näyttelyjä syntyy nyt toinen toisensa perään. Vaikka virtuaalisia näyttelyjä on järjestetty pakon edessä, lopputuloksena on syntynyt jotain uutta ja kiinnostavaa. Näin kävi myös Finnish Design Academyssa.
Suomen ensimmäinen muotoilutapahtuma virtuaalisessa todellisuudessa
Tämänvuotinen Kevätfoorumi oli kolmas ja ensimmäinen nimenomaan muotoilualan opiskelijoille suunnattu tapahtuma. Kevätfoorumin tarkoituksena on käsitellä alan ajankohtaisia aiheita ja tukea kansallista muotoilualan yhteistyötä.
Valmistaudu: Spring Forum on täällä
Muotoilualan opiskelijoille suunnattu kaksipäiväinen tapahtuma kääntää katseet tulevaisuuden työhön ja muuotoilun merkitykseen.
Design Spring Forum 2020: Meaningful Future
Mistä löytyy merkityksellinen työ? Kevätfoorumi on kaikille avoin muotoilutyön tulevaisuuteen keskittyvä tapahtuma. Tapahtuma kokoaa yhteen opiskelijoita kansallisen Finnish Design Academy -verkoston muotoilukouluista merkityksellisen tulevaisuuden äärelle.
Kevätfoorumi 2020 syntyy yhteistyössä opiskelijoiden kanssa
Tänä vuonna Kevätfoorumi toteutetaan opiskelijoiden toimesta opiskelijoille. Tapahtuman suunnittelu on aloitettu muotoilukoulujen opiskelijoista kootun tiimin voimin.
Ensimmäinen Kevätfoorumi pohti muotoilukoulutuksen tulevaisuutta
Ensimmäisessä Muotoilun Kevätfoorumissa keskusteltiin muotoilukoulutuksen ja luovan työn tulevaisuudesta maailman muuttuessa isojen globaalien haasteiden, sekä paikallisten resurssien ja rakenteiden muutosten mukana. Näiden haasteiden lisäksi muotoilualaa ja sen koulutusta muokkaa juuri nyt vahvasti digitaaliseen palvelutalouteen siirtyminen.
Lähtölaskenta Muotoilun Kevätfoorumiin
Kevätfoorumi on jo aivan kulman takana, ja on aika aloittaa tunnelmaan virittäytyminen. Tässä on koottu paketti Kevätfoorumin sisällöistä ja muuta hyödyllistä tietoa.
Muotoilun Kevätfoorumin ohjelma on julkistettu
Ensimmäisen Muotoilun Kevätfoorumin aikataulu ja puhujat ovat varmituneet. Luvassa on toinen toistaan kiinnostavampia puheenvuoroja, jotka huipentuvat yhteiseen asiantuntijapaneeliin!
Miltä näyttää muotoilukoulutuksen tulevaisuus?
Ensimmäisen Muotoilun Kevätfoorumin teemana on muotoilukoulutuksen tulevaisuus ja luovan työn murros.